40391243_274327923177331_6031605749833007104_n

 

Unde: Las Palmas de Gran Canaria

 

Buget: 200 euro

 

Transport: Avion

 

Cazare: Am fost la un curs de sezon organizat de BEST, iar cazarea ne-a fost oferită de către organizatori (noi nu am plătit nimic). Am stat la un hostle chiar pe malul mării și era un feeling amazing să te trezești dimineața cu marea în fața geamului, auzind cum cântă pescărușii.

 

Best food: Tortilla Española este un fel de omletă cu cartofi. Spaniolii o mănâncă ca și mic dejun, prânz, cină sau ca snack între mese.

 

Ce să vizitezi? Gran Canaria este o insulă pe care localnicii o numesc un “Mini continent”, deoarece contine și plaje, câmpii și munți. Recomand cu caldură Playa de Las Canteras unde te poți relaxa și înota în Oceanul Atlantic. Roque Nueblo este unul din cele mai înalte puncte de pe insulă, de unde se vede toata insula + insulele vecine, până și vulcanul din Tenerife. Pe insulă poți întâlni și Dunele din Maspalomas, unde ai un feeling ca în deșertul Sahara.

 

Temperatura anuală medie în Gran Canaria este de 25°C. Eu am vizitat insula în luna Martie și m-am bronzat full, am înotat, m-am rostogolit pe dunele de nisip și am făcut hiking pe munții din împrejurimi. Având în vedere că era în timpul facultății, trebuia să găsesc o explicație plauzibilă în caz că profesorii mă intrebau de ce sunt așa bronzat :)) So, dacă vreți să scăpați de vremea nefavorabilă din țară, Gran Canaria este locul perfect unde puteți să vă relaxați și să uitați de problemele din viața de zi cu zi.

 

Tips & Tricks: Sugerez să căutați bilete pe www.kiwi.com și să nu vă hazardați la cele mai scumpe. Eu am avut 3 escale în călătoria mea, și cu ocazia asta am putut vizita și un oras din Italia timp de 7 ore, și mă bucur nespus că am făcut asta!

 

 

 

Călătoriți cât mai mult posibil, profitați de fiecare weekend liber, deoarece găsiți ponturi de transport și cazare ieftin peste tot pe net. Live your fuckin life să aveți ce povesti la bătrânețe!

 

by Vlad Horătău (Stitch)

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

etichete:

Comentariile sunt inchise