Ți-ai dorit întodeauna să călătorești în Europa, dar nu ai știut exact cum să ajungi în diferite locații?

Ți se pare ca să călătorești te costă o avere, iar ca student nu ai de unde să faci rost de foarte mulți bani?


Travel Club își propune să răspundă la aceste întrebări și nu numai. Ca membrii BEST (Board of European Students of Technology) călătorim foarte mult și asta ne face buni cunoscători a celor mai avantajoase mijloace de transport pentru a ajunge în destinația dorită.


Scopul nostru principal este să te îmbolnăvim și pe tine cu virusul călătoritului, să ai o sete de a cunoaște atât locuri cât și oameni noi. Vrem să îți povestim atât de excursii mai vechi, cât și de excursii mai noi, să îți explicăm cum să îți faci bagajul, cum și unde să cauți bilete de tren, de avion, de autobus sau orice alt mijloc de transport și nu în ultimul rând ce ar trebui de văzut pe lângă ce îți oferă banalul ghid turistic.Cine suntem noi?


BEST (Board of European Students of Technology) este o organizație apolitică și non-profit, cu scopul acoperirii nevoilor studenților din Universitatea Tehnică pe partea de informare, educație și cultura.


În acest moment, BEST este prezent în 95 de grupuri locale în 33 de țări din Europa. Peste 4000 de studenți fac parte din BEST, organizând evenimente pentu studenți atât pe plan local cât și pe plan internațional.


Grupul Local BEST Cluj-Napoca este format din studenți din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, un grup de tineri entuziaști, motivați să învețe ce înseamnă munca în echipă, managementul unui proiect, dezvoltarea unor abilități care ne vor fi folositoare în perioada post-universitară.

etichete: